Lite om företaget och familjen

Vi är Juliettes föräldrar, och heter Jakop och Cherrie. Tillsammans driver vi företaget som har tillstånd från Socialstyrelsen att bedriva verksamhet med personlig assistans. Jakop är VD, och vi startade företaget 1 augusti 2004, några månader efter att vi hade dragit igång vårt Son-Rise program. Det har gett oss de bästa förutsättningarna att driva ett väl fungerande program för Juliette. Vi har hållt företaget litet, och har inga planer idag på att ta in fler brukare. Just nu är vi 9 anställda, inklusive oss själva och en kvalitetsansvarig. Kvalitetsansvarig är Gunilla Granlund. 

 

Sedan 2004 har vi flera gånger varit i USA för att lära oss allt om hur man driver ett Son-Rise program och hur man tränar upp egen personal. Det har varit mycket givande, men numera bedriver vi inte ett Son-Rise program, utan snarare assistans med en Son-Rise attityd.

 

Vi har varit gifta sedan 1994, och har 5 barn. Jakop är född och uppvuxen på Södermalm i Stockholm, och Cherrie är född i New York, men uppvuxen i Solna. Sedan februari 2001 bor vi i ett hus i utkanten av Kristinehamn. Det bor också fem American Hairless Terriers hemma hos oss numera eftersom vi även har en kenneln RubyNells.

Jakop och Cherrie Granlund

Gunilla Granlund